liedjesbox + lessenreeks


 
Onze missie is het aanleren en oefenen van de tafels leuk én effectief te maken. Naast de Box met de Maaltafelliedjes is nu ook een lessenreeks beschikbaar.
 

DE MAAL JE MEE LIEDJESBOX

De ideale aanvulling voor wiskundelessen.  Onze liedjes kunnen ondersteunend worden gebruikt bij elke lesmethode.

Als school of leraar ontvang je bij aankoop van ons pakket ook digitale tafelkaarten. Deze zijn visueel aantrekkelijk en passen perfect bij de sfeer van de verschillende nummers. Je kunt ze projecteren op het digibord tijdens het oefenen of integreren in je cursusmateriaal of werkbladen. 

Als je het pakket vanuit de school hebt besteld, sturen we de digitale kaarten automatisch mee. Als je persoonlijk hebt besteld, stuur dan een e-mail naar maaljemee@gmail.com, en we sturen je de digiplaten na.

 

NIEUW! DE MAAL JE MEE - LESSENREEKS

Wil je je leerlingen laten experimenteren met een drumcomputer, vertellen over Serge Gainsbourg, laten rappen of in slaap laten vallen op een zwevend bed? En dit alles terwijl je eigenlijk gewoon de maaltafels oefent? Dan is onze muzische lessenreeks echt iets voor jou!

In dit handboek vind je 11 creatieve lessen

(één voor elke tafel + een leuke extra) waarin we zowel aandacht besteden aan het cognitieve aspect, het leren van de maaltafels, als aan het creatieve aspect. Jullie gaan naar muziek luisteren, dansen, liedjes zingen, instrumenten ontdekken,… en natuurlijk de maaltafels op een interactieve en didactische manier aanleren.

We ondersteunen alles met leuk videomateriaal.
Zelfs als je weinig ervaring hebt met muzieklessen, kun je hier zeker mee aan de slag!

Bestel snel jouw exemplaar en ontdek een nieuwe, creatieve manier om de tafels aan te leren.  Als je het pakket vanuit de school hebt besteld, sturen we de digitale kopieerbladen automatisch mee. Als je persoonlijk hebt besteld, stuur dan een e-mail naar maaljemee@gmail.com, en we sturen je die na.

Hieronder vind je alvast de les over de tafel van 6. Belangrijk om eerst de t!ps goed door te nemen.